Om oss

Trädgårdsmästarna.

En del av Gröna Jätten AB.
Vi utför totalentreprenad i Stockholm och har flera specifika avdelningar som besitter spetskompetens inom sitt område så som Mark & Anläggning, byggnadssnickeri, måleri och elarbeten.

1,247+
Antal projekt
Projektledare med 20 års erfarenhet.

Expertområden inom:

.

Mark & Trädgårdsskötsel

Stenläggning & Dränering

Skötselavtal

Vårt dedikerade team

Vi tar hand om er hela vägen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Sed augue lacus viverra vitae congue eu consequat ac felis. Nibh ipsum consequat nisl vel pretium lectus. Tristique senectus et netus et malesuada. Mauris vitae ultricies leo integer malesuada nunc.

Möt våra projektledare Kontakta oss
Jonas
Kim
Luis
Ari
Jobba med oss?

Skicka din ansökan

Vi söker alltid duktiga medarbetare med passion för trädgården.

Trädgårdsmästare

Utbildad trädgårdsmästare.

Stenläggare

Erfaren stenläggare.

Betongarbetare

Betongarbeten på innegårdar.

Gräsklippare

Traditionell gräsklippning.

Elektriker

För installationer i offentlig miljö.

Asfalterare

Asfaltering av garageuppfarter.

FAQ

Vanliga frågor

Några av de frågor vi får från våra kunder

Självklart! Vi hjälper dig gärna med förslag på växter och träd som skulle trivas och passa in i just er trädgård. Med rätt val av växter så kan din trädgård spegla din personlighet och ge dig ett rum att trivas i.

Det gör vi! Vi hjälper dig och tar hand om all löpande skötsel, så som häckklippning, rensning av hängrännor, gallring av buskar, bevattning, ogräsrensning, gödning mm. Vi ger gärna en offert på ett löpande samarbete som underlättar för dig.

Det vi främst är inriktade på är beskärning av fruktträd. Beskärningen görs för att trädet ska må bra, ge större avkastning och bättre kvalitet på frukten eller för att trädet ska bli anpassat till den plats den har att växa på. Vi utför även beskärning av större träd, t.ex hamling eller gallring för att få mer ljusinsläpp.

Självklart, Har du träd som skymmer utsikten? Eller står vissa träd osäkert nära ditt hus eller annan bebyggelse? Inga problem! Våra arborister tar enkelt och säkert ner träd och fraktar bort alla rester, och dessutom finns möjlighet till stubbfräsning!

Har du en dröm om att odla frukter och grönsaker? Berätta mer om dina planer så ger vi våra bästa tips för att få dina plantor att trivas här i våran växtzon. Vi iordningställer lämplig odlingsyta med optimal jordmån och näring. Och dessutom planterar vi givetvis allt, om du helst vill slippa det jobbet!

Ja det gör vi, Vill du anlägga en gångpassage  med marksten eller stenplattor?  Varför inte skapa en naturskön uppfart med gårdsgrus? Eller vill du kanske justera marknivåer på tomten, eventuellt anlägga en gräsmatta? Självklart löser vi det också!.

Med Kunskap Och Passion För Trädgården

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?
Varje månad skickar vi ut tips, tricks och ny spännande information som rör din trädgård!